BLOGG

Klicka på rubrik eller bild för att få upp hela inlägget!


Idag säger vi stort grattis på 6 årsdagen till G- kullen 💝 🎁✨️💝✨️🎁 💝
🎈Hipp hipp hurra 🎈

Som vi väntat på vårens ankomst och i helgen har vi njutit av solen och känslan av vår i luften 🙏 Än kan det komma bakslag, men den är på intågande ☀️🌷☀️🌷 ☀️

Tänk vad en hälsning och ett foto kan betyda mycket och väcka många minnen till liv 🥰
Denna gång är det Kelly & familj som sänt oss en hälsning. Hon är född 2009 och är svart & vit.
Hon bor hos en jättehärlig familj som vi har haft äran att få besöka några gånger. Det var ett tag...

Julafton

24.12.2022

Väldigt trevligt att få och lite uppdateringar från
"våra" valpar stora som små 🥰

Minns honom mycket väl redan från det han föddes, en glad och framåt valp som var så fin ❤️
På detta foto är han ca 7 veckor och har busat runt i lekrummet en stund. Han har haft ett fantastiskt liv med sin familj och det värmer i hjärtat!

Nu är det typiskt sommarväder, regnskurar blandat med värme och sol. Lättare att promenera i regn för då är det svalt ute. Tog en liten tur med Troja i stan idag. Det är lätt att bli bekväm när man bor på landet, här kan vi bara gå ut genom dörren och ta en promenad eller släppa dem i trädgården. Men lite miljöombyte är bra ibland. ...

Nu har Troja gått sitt första viltspår. Detta var ett moment i valpkursen. Hon tog sig an spåret med full fart och på en spaniels vis. Klöven i spårets slut hade hon koll på men noterade den bara och var inte så inställd på att bära den tillbaka.

I Sverige finns bara en sorts giftig orm, huggormen (Vipera berus), medan de andra två ormarterna, snok och hasselsnok, är ofarliga.

Tänk att de redan är lite över 5 månader. Det är väldigt roligt att få följa deras utveckling. Tycker allt att man ser lite likheter emellan dem.