Minnen och hälsning

07.01.2023

Tänk vad en hälsning och ett foto kan betyda mycket och väcka många minnen till liv 🥰
Denna gång är det Kelly & familj som sänt oss en hälsning.  Hon är född 2009 och är svart & vit.
Hon bor hos en jättehärlig familj som vi har haft äran att få besöka några gånger. Det var ett tag sen vi sågs nu, men det känns som i går. Fina minnen har vi med oss och så glada att "vår" valp fick det så bra!
 
 


Kellys mamma var vår älskade Ebba, hon är ofta
med i våra tankar & minnen.
Så älskad och saknad! ~ Hon fattas oss ❤️
Ebba hade allt; vänligheten själv,   
lätt att leva med, följsam, arbetssam, vacker, oförglömlig. Ja, som vi sa varje dag till henne när hon fanns hos oss: "Ebba är bäst" ! Då tittade hon en djupt i ögonen och hon förstod vad vi menade.
En briljant jakthund var hon också. På pappret hade vi ett godkänt norskt jaktanlagsprov. Men de inbjudningar vi fick till olika fågeljakter, det var en bekräftelse på hur duktig hon var i praktiken.
Ebba hade 2 cert på utställningar, hon var nära att få sitt 3:e cert på den sista utställning hon var med på. Hon vann veteranklassen, men tyvärr hamnade hon"bakom" certet i bästa tik. Ebba blev sjuk en tid efter "sista" utställningen och vi åkte inte med henne på någon ytterligare. Hon hade varit så värd SEU(u)CH titeln. Ebba blommade verkligen ut med åldern och sannerligen när hon fyllt 8 år/ veteran.
I våra hjärtan kommer hon alltid vara den
vackraste i världen 💞